آخرین خبرها
خانه / آشپزی / کوفته سماق ترش و خوشمزه

کوفته سماق ترش و خوشمزه

کوفته سماق ترش و خوشمزه، چند نکته در تهیه این دست خوراک ها وجود دارد. وقتی کوفته در حال پخت است درب ظرف را نگذارید چون با  گذاشتن  درب  ظرف کوفته تان هرچه باشد ترک خورده یا متلاشی  میشوند.

استفاده از ادویه ها  کاملا اختیاری  است. شما در تهیه کوفته با  مخلوط حبوبات میتوانید از  قلم  گاو  برای  خوش مزه شدن غذا  استفاده  کنید.  اما  باید  مراقب  چربی  خونتان  هم باشید.  اگر  منع  پزشکی  دارید.  استفاده  از  قلم  یا  دنده  میتواند  برای  سلامتی تان  خطرناک  باشد.

کوفته

موادلازم

۱ قاشق غذاخوری سماق
۲ لیوان آب
۴ لیوان آب گوشت
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ لیوان نخود پخته شده
۱ لیوان لوبیای سفید پخته شده
۱ لیوان ماش سبز پخته شده
مواد لازم جهت تهیه کوفته
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده بدون چربی
۲.۵ لیوان بلغور ریز گندم(دو نیم لیوان)
۱ عدد پیاز
۱ قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک
۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز شیرین
۱ لیوان آب
۱ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری آرد
نمک، پودر فلفل سیاه
جهت تزئین
۱۰ گرم کره، پودر نعناع خشک، پودر فلفل شیرین

طرز تهیه:
اول از همه سراغ درست کردن کوفته بروید چون تمام حبوبات را از قبل پخته اید.
بلغور گندم، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ریحان، نمک را باهم مخلوط کرده حین ورز دادن کم کم آب را اضافه کنید. تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آرد را اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. از مخلوط گوشت به اندازه دلخواه برداشته کف دست گرد کنید در آرد باقی مانده بغلتانید. آب، رب و آب گوشت را در ظرف مناسب ریخته بگذارید به جوش آید. سپس کوفته ها را به آن اضافه کنید تا بپزد.(اندازه کوفته ها میتواند بین آلبالو الی گردوی درسته باشد شما میتوانید در هر دو سایز این کوفته را آماده کنید)
حبوبات پخته شده را اضافه کنید. اندکی نمک و ادویه دلخواه افزوده بگذارید کمی دیگر بپزد. یک کوفته برداشته از وسط دو نیم کنید اگر مرکزش پخته بود. خوراک شما تقریبا آماده است. کره را با شعله کم ذوب کرده به آن نعناع و فلفل اضافه کنید مراقب باشید نعناع نسوزد. مخلوط کره ای را به همراه اندکی سماق به خوراک اضافه کنید. بعد از چند دقیقه خوراک کوفته آماده است.
نوش جان
?نکته نخست: برای غلیظ شدن خوراک، ظرف میتواند زمان بیشتری روی حرارت باشد. تا آبش کم شده غلیظ شود.
?نکته دوم: برای بهتر شدن مزه خوراک میتوانید رب را با اندکی کره و پودر دارچین تفت دهید‌.
?نکته سوم: در رسپی اصلی از دانه سماق استفاده شده. یک شب قبل یک لیوان دانه سماق را با دو لیوان آب خیس میدهند. و آبش را همراه آب گوشت و رب استفاده میکنند.
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی با ذکر منبع*کافه ترک*مجاز است.

درباره‌ی cafeturk