آخرین خبرها
خانه / آشپزی / مزه فلفلی موهامارا(Muhammara)

مزه فلفلی موهامارا(Muhammara)

مزه فلفلی موهامارا(Muhammara)  در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. معمولا مدلهای زیادی برای  تهیه این مزه خوشمزه وجود دارد.

مزه فلفلی

۱ قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز یا سس تند فلفلی
نصف لیوان گردوی نیم کوب
۲ حبه سیر
نصف استکان روغن مایع(روغن زیتون بی بو ارجحیت دارد)
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز کبابی شده
۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز شیرین
پودر زیره
۱ قاشق غذاخوری مغز نان باگت

فلفل دلمه ای کبابی را همراه سیر له کرده به آن نمک، فلفل سیاه و قرمز شیرین، گردو، روغن زیتون، خرده های نان، پودر زیره( زیره زیادباشد خوش طعم میشود) رب گوجه فرنگی و رب فلفل، ماست را اضافه کرده مخلوط میکنید. مواد باید همانند تصویر غلیظ شود.
دیپ به نوعی مزه است. شبیه به هوموس که میشود همراه نان خورد به عنوان پیش خوراک و یا در کنار خوراک اصلی گوشتی مصرف میشود.
نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی با ذکر منبع* کافه ترک*مجاز است.

درباره‌ی cafeturk