آخرین خبرها
خانه / شیرینی پزی / کیک پسته و آلبالو مخصوص

کیک پسته و آلبالو مخصوص

کیک

کیک پسته و آلبالو مخصوص  برای  مهمانی های  عصرانه  بسیار مناسب است.  شما  به جای  سس  میتوانید  از  خامه  فرم  گرفته، آلبالو  و پسته در تزئین استفاده کنید.

مواد لازم جهت تهیه کیک:

۵        عدد  تخم  مرغ
۱         لیوان  شکر
نصف  لیوان  شیر
۲/۳    لیوان  روغن مایع(دو سوم لیوان)
۱        بسته  پودر  پودینگ  پسته
۱        قاشق  سر خالی  بکینگ  پودر
۱        بسته  وانیل  شکری
۲.۵    لیوان  آرد گندم (دو نیم لیوان)
۱       لیوان  پودر  پسته
۱       لیوان  آلبالو
مواد  لازم  جهت تهیه سس
۱       لیوان  شیر
۱       قاشق  غذاخوری  نشاسته
۳      قاشق  غذاخوری  آب  آلبالو
۲      قاشق  غذاخوری  شکر

(لیوان بزرگ با  حجم ۲۴۰ میل)

تخم  مرغ ها  را  به  همراه  شکر   با  دور  تند  همزن  برقی   به  مدت  ۵  دقیقه  بزنید.  شیر،  وانیل  و  روغن  مایع  را  به  مواد  تخم  مرغی  اضافه  کرده  یک  دقیقه  دیگر  به  هم  زدن  ادامه  دهید.
پودر  پودینگ،  بکینگ  پودر،  آرد  و  پودر  پسته  را  در  ظرف  دیگری  با  هم  مخلوط  کرده   به  مواد  تخم  مرغی  در  سه  مرحله  اضافه  کنید.  آنقدر  مخلوط  کنید  که  گلوله  های  آرد  در  خمیر  دیده  نشود.  نیازی  نیست  بیشتر  هم  بزنید.
آلبالو  را  هسته  گیری  کرده  در تور  سیمی  قرار  دهید تا  آبش  برود.  آب  آلبالو  را  در  تهیه  سس  نیاز خواهید  داشت.   پس  دور  نریزید.    آلبالو  ها  را  بوسیله  حوله  کاغذی  خشک  کنید.  تا  آبش  کاملا  گرفته  شود.  دو قاشق  آرد  روی  آلبالو ها  پاشیده   مخلوط  کنید.  تا آرد  کاملا  به  آلبالو ها  بچسبد.  این  عمل  باعث  میشود.  آلبالو ها  در  هنگام  پخت  به  ته  کیک  نچسبیده  در  بافت  میانی  کیک  معلق  بمانند.
۲/۳  خمیر  کیک  را  در  قالب  چرب  و  آرد پاشی  شده  ریخته،  باقی  خمیر  را  با  آلبالو  مخلوط  کرده  روی  خمیر  قبلی  در  قالب  بریزید.   روی  قالب  را  با   فویل  بپوشانید.  در  فر  از  قبل  گرم  شده  با  درجه  حرارت  ۱۷۰  به  مدت  ۵۰  دقیقه  قرار  دهید.  سپس  فویل  را  از  روی  قالب  برداشته  ۵  دقیقه  دیگر  در فر  بگذارید  تا  سطح  کیک  هم  طلایی  شود.

کیک
کیک  را  با  روش  خلال دندان (یک خلال دندان را در کیک فرو کنید اگر  تمیز  درآمد  یعنی  کیکتان  پخته  اگر همراه با خمیر  بیرون آمد  یعنی  هنوز  جایی  برای  پخت  دارد)  تست  کنید. اگر  پخته  بود.  از  فر  خارج  کرده  از  قالب  بیرون  آورید. بگذارید  کاملا  سرد  شود.
تمامی  مواد  سس  را  با  هم  مخلوط  کرده  روی  حرارت  متوسط  در ظرف  کوچکی  قرار  دهید.  مرتب هم  بزنید.  تا   کمی  غلیظ  شود.  از  روی  حرارت  برداشته   تا  وقتی ولرم  شود.  چند  دقیقه  یکبار  سس  را  هم بزنید.  وقتی  خنک  شد  روی  کیک  ریخته  با  پسته پرک  و  آلبالو  تزئین  کنید.
نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی با ذکر منبع*کافه ترک*مجاز است.

درباره‌ی cafeturk