آخرین خبرها
خانه / شیرینی پزی / ??کیک شکلاتی تشریفاتی مخصوص عصر پاییز ??

??کیک شکلاتی تشریفاتی مخصوص عصر پاییز ??

کیک شکلاتی تشریفاتی مخصوص عصر پاییز،  کیک  شکلاتی  را  می توانید  با  تزئین  آجیل  و  یا  با  سس  شکلات  سفید هم  سرو  کنید  که  ظاهر  متفاوتی  به  کیک تان  میدهد.

کیک شکلاتی
۲.۵ لیوان آرد(دو لیوان نیم)
۱/۴ لیوان  پود کاکائو( یک چهارم)
۱ قاشق  چای خوری  جوش شیرین
۳/۴ قاشق  چایخوری  نمک
نصف  لیوان  شیر
نصف  لیوان  خامه
۲۰۰ گرم  شکلات  تخته ای مرغوب
۲۲۵ گرم کره +  مقداری  اندکی  بیشتر  جهت  کره مالی  قالب کیک( نرم شده  در  دمای آشپزخانه)
۱.۱/۴  لیوان  شکر(یک و یک چهارم  لیوان)
۴ عدد  تخم مرغ
۱ عدد  سفیده  تخم  مرغ
۱ قاشق  چایخوری  وانیل  شکری

در  ابتدا درجه  فر  را  روی ۱۷۰  قرار  داده روشن  کنید.  قالب دو نیم  لیتری  ۲۵  سانتیمتری  را  بوسیله  کره  حسابی  چرب  کنید.
در  ظرف  بزرگی  آرد،  کاکائو، *جوش شیرین،  نمک  را  چند  بار  از  الک  رد  کنید.  کنار  بگذارید  تا  نوبت  استفاده اش  فرا  برسد.

خامه را  روی  حرارت  قرار  دهید  تا  به  نقطه  جوش  برسد.  وقتی  کاملا  داغ  شد  از  روی  حرارت  بردارید. شکلات  تخته  ای  را  ریز  خرد  کرده  به  ظرف  خامه  اضافه  کنید.  بوسیله  لیسک  یا  قاشق  تکه های  شکلات  را  در  خامه  کاملا  حل  کنید.
شیر  را  به  مخلوط  خامه و شکلات  اضافه  کرده  در  یخچال  قرار دهید.( لازم  نیست  کاملا  سرد شود.  به  دمای  آشپزخانه  برسد  کافی  است) کره  و  شکر  را  بوسیله  همزن  برقی  آنقدر  بزنید  تا  شبیه  به  کرم  شود.  تخم مرغ  ها  را  یکی  بعد  از  جذب  دیگری  به  مخلوط  اضافه کنید همینطور سفیده تخم مرغ را همراه  وانیل افزوده  به  هم  زدن ادامه  دهید. مواد  خشک  را  همیشه  در  سه  مرحله  به  مایه  کیک  اضافه  میکردیم  اینبار  هم  همینطور  است.  ولی  هر  بار  که  مخلوط آردی  را  اضافه میکنید  بعد از  مخلوط  کردن  موادشکلاتی را  هم  یک  واحد  به  خمیر  اضافه  کنید. در واقع  سه  قسمت  مواد  خشک،  سه  قسمت  مخلوط شکلاتی  که  یکی  در  میان  بعد  از  جذب  یکدیگر  به  خورد  مواد  کره  ای  می روند.  برای  مخلوط  کردن  این  مواد  در  این  مرحله  از  لیسک  و یا  همرن  سیمی  دستی  کمک  بگیرید.
خمیر آماده  شده  را  در  قالب  چرب  شده  ریخته  به  مدت ۵۵  الی  ۶۰  دقیقه  در  فر  قرار  دهید.
تست پخت کیک  من به  این  شکل  است  که از  شیشه  فر  به  گوشه های  کیک  نگاه  میکنم  وقتی  کاملا  میپزد  به  داخل  جمع شده  از قالب  فاصله  میگیرد.  اما  اگر  دل نگران پختن یا  نپختن  کیک  هستید  اواخر  پخت  بوسیله  چاقوی  تیز  کاملا  خشک  و  یا  خلال  دندان  این  تست  را  انجام  دهید.  خلال  دندان  را  در  کیک  فرو کنید  اگر  خشک  بیرون  آمد  کیکتان  پخته  ولی  اگر  از  خمیر به  آن چسبیده بود. پس  زمان  بیشتری  برای  پختن  لازم است. وقتی  کیک کاملا  پخت  از فر  خارج  کرده  وقتی  کمی  خنک  شد  در  ظرف  پذیرایی  قرار  دهید. تا  کاملا  خنک  شود.

کیک شکلاتی

مواد لازم  جهت  تهیه  سس  شکلاتی
۱۲۰  گرم  شکلات  تخته ای  مرغوب(۷۰ درصد)
نصف  لیوان  خامه
۲    قاشق  غذاخوری  کره
۳    قاشق غذاخوری  شکر

خامه  را  روی  حرارت  قرار دهید تا  به  نقطه  جوش برسد.  وقتی  کاملا  داغ شد  از  روی  حرارت  برداشته  به  آن  شکلات خرد  شده،  کره  و  شکر  را  اضافه  کنید. با همزن برقی شروع به مخلوط کردن مواد کنید تا شکر و شکلات  کاملا  در  خامه  ذوب  شوند. آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا مواد  شکلاتی  کمی  سفت  شود. از سس آماده شده روی  کیک  سرد ریخته  سرو  کنید.
نکته* به جای جوش شیرین در پخت کیک میتوانید از بکینگ پودر استفاده کنید. اندازه را دو برابر کنید.
نوش جان

منبع.cafefernando

تهیه و ترجمه cafeturk.ir
کپی با ذکر منبع*کافه ترک* مجاز است.

درباره‌ی cafeturk