آخرین خبرها
خانه / شیرینی پزی / دسر / فرنی زرد آلو تنها با ۶ قلم

فرنی زرد آلو تنها با ۶ قلم

فرنی زردآلو،  شباهتی  به فرنی آرد و شیر  ما  ندارد اما  طعمی جدید برای  افرادی  است که از دسر های  سنتی خسته شده اند.

Apricot- dessert-cafeturk

۲۵۰ گرم  زردآلو  یا هر میوه دیگری که فصلش باشد

یک و نیم لیوان  شکر

۵  لیوان آب

۴  قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۱  بسته وانیل  شکری

جهت تزئین بادام پرک

 

زردآلو،  شکر  و  چهار لیوان  آب  را  در  ظرف  مناسب  ریخته  روی  حرارت  قرار  دهید  تا زرد آلوها کاملا بپزد. سپس  از  روی  حرارت  برداشته  بگذارید  به  دمای  آشپزخانه  برسد.  زرد آلوی  پخته  را  در غذاساز  ریخته  و  یا  بوسیله  گوشتکوب  برقی آنقدر  بیچاره ها  را  بزنید  تا  صاف و یکدست  شوند. نشاسته ذرت را در یک  لیوان  آب باقی  مانده  حل  کرده  همراه  پوره زردآلو  روی  حرارت  قرار  دهید.  مرتب  هم  زده  وقتی  فرنی  در حال  غلیظ شدن  بود  وانیل  را  اضافه کنید.  با غلیظ  شدن  فرنی  ظرف  را  از روی  حرارت  بردارید. قبل  بستن  و سفت  شدن  آن  را  در  گیلاس های  شیشه ای  به  اندازه  مساوی  تقسیم کنید.  فرنی  را  برای  چند ساعت  در  یخچال  قرار  دهید  تا  کاملا  سرد شود.  هنگام  سرو  روی  فرنی  بادام  پرک شده  پاشیده  نوش جان کنید.

تهیه و ترجمهcafeturk.ir

کپی با ذکر منبع*کافه ترک*  مجاز است

درباره‌ی cafeturk