آخرین خبرها
خانه / شیرینی پزی / دسر / پودینگ شکلاتی در سه سوت!

پودینگ شکلاتی در سه سوت!

پودینگ شکلاتی در سه  سوت!  بسیار آسان و در عین  حال  از نوع دسر های  زود حاضرشو  است.  آنقدر تهیه اش ساده  است   که امکان  خراب کردنش  وجود ندارد. پس با خیال  راحت  تهیه کرده  از  خوردنش  لذت ببرید.

مدل ترافل

مدل ترافل

۱۶۰   گرم شکر
۳۰    گرم  کاکائو
۳     قاشق  غذاخوری نشاسته ذرت
اندکی نمک
۵۵۰  میلی لیتر  شیر
۳۰    گرم کره
۱     بسته  وانیل  شکری
جهت  تزئین
خامه  فرم  گرفته،  شکلات  خرد شده و یا ترافل شکری طرح گل

شکر،  پودر کاکائو،  نشاسته ذرت  و  نمک  را  در دیگ  مناسب  ریخته  مخلوط  کنید.  به  آن  شیر   را  آهسته  آهسته  افزوده  مرتب  هم  بزنید.  تا  همه  مواد  کاملا  مخلوط  شوند. ظرف   را   روی  حرارت  متوسط  قرار  دهید.    به  هم  زدن  ادامه  دهید.  تا   پودینگ  کاملا  غلیظ شود.  یک  دقیقه  بعد  از  آنکه   پودینگ  به   نقطه  جوش  رسید.  ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید.  کره   و  وانیل  را   به  مواد  شکلاتی  افزوده  تا  کاملا  کره  در  مواد  ذوب  شود  به  هم  زدن   ادامه  دهید.   پودینگ  را  در  ظرف های   یک  نفره  زیبا  تقسیم   کرده  بگذارید   در  محیط  آشپزخانه  کمی  خنک  شوند.  سپس  روی  ظروف  را  سلفون  کشیده  حداقل  برای   دو ساعت   در یخچال  قرار دهید.   تا  کاملا خنک  شوند.   قبل  از   سرو  پودینگ  بوسیله  ماسوره،   شکوفه  خامه  زده  و  شکلات  بپاشید و  یا  در صورت  دسترسی از   ترافل  شکری  در تزئین  استفاده  کنید.

مدل تزئین با خامه

مدل تزئین با خامه

نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی با ذکر منبع* کافه ترک*مجاز است. 

درباره‌ی cafeturk