آخرین خبرها
خانه / شیرینی پزی / دسر / تابستانی لذت بخش با پاناکوتای وانیلی

تابستانی لذت بخش با پاناکوتای وانیلی

 تابستانی لذت بخش با پاناکوتای وانیلی،   پاناکوتا  به  جرات  بهترین  دسر  برای  مهمانی هاست،   شما این  دسر  خاص   را  می توانید  با  مارمالا،  سس شکلات  و  یا  انواع  میوه  تزئین  کرده  سرو  کنید.

panna-cotta-cafeturk

۱  قاشق  غذاخوری  پودر ژلاتین
نصف  لیوان  شیر
۲  لیوان  خامه
۳  قاشق  غذاخوری  شکر
۱ عدد  چوب  وانیل

پودر  ژلاتین  را در  ظرف  کوچکی ریخته  به  آن  شیر  را  افزوده  هم  بزنید  تا ژلاتین  در  شیر  حل شود. در  ظرف دیگری  خامه  و شکر  را  مخلوط  کرده  روی  حرارت  کم  قرار  دهید. وقتی  شکر در  خامه  ذوب  شد  و  خامه  داغ  شده  به  مرز جوشیدن  رسید   شیر  حاوی  ژلاتین  را  اضافه  کنید.  چوب  وانیل  را  بوسیله  چاقو  از  وسط  ببرید و  محتویاتش  را  بوسیله  چاقو  تراشیده  به  مواد خامه  ای  افزوده  مواد تان  را  خوب  مخلوط  کرده  از  روی  حرارت  بردارید.  قالب  های  یک نفره  را   از  مواد آماده  شده  پر  کرده  بگذارید  در  دمای  آشپزخانه  خنک  شود. سپس در یخچال  قرار  دهید  تا  کاملا  ببندد. شما  پاناکوتا  را  می توانید  با  مارمالا،  سس شکلات  و  یا  انواع  میوه  تزئین  کرده  سرو  کنید.
نکته. به جای چوب وانیل  میتوانید از وانیل و یا اسانس  بسیار  اندک  استفاده کنید.
نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی با ذکر منبع*کافه ترک*مجاز است.

درباره‌ی cafeturk