آخرین خبرها
خانه / آشپزی / نان و بورک / بورک پفکی

بورک پفکی

بورک پفکی،   عصرانه ای  ساده  برای  روزهای  بهار و تابستان است،  مطمئن باشید فرزندانتان از این خوراک  لذت خواهند  برد.

بورک پفکی

نصف لیوان آرد گندم
۲   عدد تخم مرغ
۱    قاشق  غذاخوری  کره
نصف  لیوان  آب
۱    قاشق  غذاخوری  سرکه
۱    قاشق  مربا خوری نمک
۱۵۰  گرم کره
مواد لازم میانی
۲۰۰  گرم  پنیر سفید
۱  عدد تخم مرغ
نمک،  فلفل سیاه
جعفری خرد شده
برای سرخ کردن بورک روغن مایع آفتابگردان
آرد  را  چند  بار  از الک  رد  کنید  تا  پوک  شود.  تخم مرغ،  کره ذوب  شده،  آب،  سرکه  و  نمک  را  به  آرد اضافه  کرده  ورز  دهید.  خمیر  را  به دو چانه  تقسیم  کرده  بگذارید  بیست  دقیقه  استراحت کند.  روی  میز  را  آرد  پاشیده  خمیر  را  بوسیله  وردنه  باز کنید.  روی  خمیر  کره  نرم  شده  را  مالیده  تا  کنید.  دوباره  خمیر  را  بوسیله  وردنه  باز کنید.   و مرحله کره مالی  و تا کردن  را پنج بار  دیگر  تکرار  کنید.  خمیر  دوم  را  هم شبیه  اولی  آماده  کنید.  پنیر  را  بوسیله  چنگال خرد کرده  به  آن  جعفری خرد شده(مقدارش به شما بستگی دارد من معمولا نصف فنجان اضافه میکنم) تخم مرغ،  نمک  و فلفل   را  افزوده  خوب مخلوط کنید.  خمیر  را  برای  آخرین  بار  باز  کرده  بوسیله  لیوان قالب  زده  یک طرف  خمیر بوسیله قاشق  چایخوری  از مواد پنیری  ریخته  با دقت  دو سوی  خمیر  را هم آورده برای  محکم کاری  با  پشت  چنگال  کمی  حاشیه  خمیر  را  پرس کنید تا در  روغن  باز  نشود. خمیر  ها  را  در  روغن  داغ  سرخ  کرده  روی  دستمال جذب  روغن  قرار  دهید  تا  روغن اضافه بورک  کشیده  شود.
نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی با ذکر  منبع *کافه ترک*  مجاز است.

درباره‌ی cafeturk