آخرین خبرها
خانه / آشپزی / نان با مغز گیاهی و پنیر

نان با مغز گیاهی و پنیر

نان با مغز گیاهی و پنیر،  نان ساچ به طور سنتی از گیاهان معطر تهیه میشود.  به جای اسفناج شما میتوانید تنها از پیازچه و پنیر خامه ای استفاده کنید.

نان

مواد لازم جهت تهیه خمیر
۵۰۰ گرم  آرد گندم
۱ عدد تخم مرغ
به اندازه کافی آب
نمک
مواد لازم میانی
۲۵۰ گرم اسفناج
۳  الی ۴ عدد پیازچه تازه
۴ ساقه آویشن
۱  لیوان  پنیر لبنه
نمک،  فلفل سیاه
۵۰ گرم  کره
شما  میتوانید  از خمیر نانوایی ها استفاده کرده  یا  خودتان  آنرا درست کنید.  برای  آماده کردن خمیر اول  آرد  را  چندبار الک کرده  رویش تخم مرغ، نمک  مقداری آب ریخته ورز دهید.  آب را کم کم به خمیر اضافه کنید  آنقدر ورز دهید تا خمیر دیگر به دست نچسبد.  روی  ظرف  را  با  پارچه  مرطوبی پوشانده  بگذارید بمدت ۴۵ الی ۱ ساعت استراحت کند.
اسفناج را هم می توانید بخار پز کنید هم می توانید مستقیم جوف خمیر قرار دهید برای خام قرار دادن اول اسفناج را شسته  بگذارید آبش برود سپس خرد کرده  کمی نمک روی اسفناج بپاشید بگذارید چند دقیقه بماند سپس خوب فشار دهید تا آب تلخش برود.  به آن پیازچه،   آویشن  خرد شده را اضافه کنید.  پنیر لبنه و نمک،   فلفل سیاه افزوده  مواد را مخلوط کنید.
از خمیر چانه هایی  کمی بزرگتر از   گردوی درسته جدا کنید.  روی سطح میز آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه ۲۵ در۳۰  باز کنید.  از مخلوط آماده شده روی نصف لواش مالیده دو سوی خمیر را هم آورده بوسیله  چنگال حاشیه نان را کمی فشار دهید تا پرس شده در هنگام پخت باز نشود. در این قسمت باز شما دو راه در پیش رو دارید یکی راه ناسالم سرخ کردن نان ها در روغن و یکی سالم به روش قدیمی،  تابه نچسب   را روی  حرارت قرار دهید تا گرم شود و نان ها را روی تابه قرار دهید وقتی یک طرفش پخت برگردانده بگذارید طرف دیگر هم بپزد.  نان داغ را کره مالیده سرو کنید.
نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی باذکر منبع*کافه ترک*مجاز است.

درباره‌ی cafeturk