آخرین خبرها
خانه / آشپزی / نان و بورک / پیده گوجه گیلاسی و پیازچه

پیده گوجه گیلاسی و پیازچه

پیده گوجه گیلاسی و پیازچه،  پیده گیاهی  یک میان وعده  سبک و البته خوشمزه  برای نوجوان هاست.  شما میتوانید آنرا با پنیر پیتزا و گوشت چرخکرده تهیه کنید.

پیده

مواد لازم جهت خمیر
۱+۱/۴ لیوان آرد گندم
۱ قاشق مربا خوری  نمک
۱۱۳ گرم  کره
۲  الی ۳  قاشق  غذاخوری  آب سرد
۴  الی ۵  ساقه آویشن تازه
مواد لازم میانی
۲۰۰ گرم  پنیر خامه ای
۱۲۵ گرم  گوجه  فرنگی  گیلاسی
۳ ساقه پیازچه تازه
۱ قاشق غذاخوری  روغن زیتون
نمک،  فلفل سیاه
زرده تخم مرغ جهت مالیدن کناره های خمیر

کره  نباید  نرم  باشد  پس  احتیاجی  به  زودتر  بیرون  آوردنش  نیست.  کره  سفت  را  مکعبی  خرد کرده،  همراه آرد، نمک  در  غذاساز  ریخته  چند  ثانیه  مخلوط  کنید.  تا  شبیه  خرده  نان  شود.
آب  را  کم کم  اضافه  کرده  درجه  غذاساز  را  روی  کند  قرار  دهید.  تا  مواد  کاملا  شبیه  خمیر شود.  خمیر  را  از  غذاساز  خارج  کرده  روی  میز  آرد پاشی شده  قرار دهید.  به  خمیر  برگ های آویشن  را  افزوده  خمیر  را  ورز  دهید.
خمیر  را  لای  سلفون  پیچیده  بمدت  نیم ساعت  در  یخچال  قرار  دهید. خمیر  را  بین  دو کاغذ روغنی  بوسیله  وردنه  باز کنید.  خمیر  را  روی  سینی  فر چرب  شده  منتقل  کنید.
خمیر  پیده را  از  اطراف  به  اندازه  پنج ساعت  خالی گذاشته  باقی خمیر  را  با  پنیر خامه ای  بپوشانید. گوجه  را  از  وسط  دو نیم کرده  در ظرف ریخته  رویش  نمک،  روغن زیتون،  نمک،  فلفل  افزوده خوب  مخلوط  کنید.  گوجه ها  را  روی  پنیر  چیده رویش پیازچه خرد شده را پاشیده، اطراف  خمیر را  روی  گوجه  و  پیازچه بکشید.  زرده  تخم  مرغ  را  بوسیله  چنگال  هم زده  بوسیله  قلمو  روی خمیر  پیده  زرده  تخم  مرغ  بمالید.
سینی  را  در  فر  از  قبل  گرم  شده  با درجه حرارت ۱۸۰  قرار  دهید  تا بپزد.
نوش جان
تهیه و ترجمه cafeturk.ir
کپی با ذکر منبع* کافه ترک* مجاز است.

درباره‌ی cafeturk