آخرین خبرها
خانه / آشپزی / بين الملل / انسیمادا نان شیرینی سنتی اسپانیا

انسیمادا نان شیرینی سنتی اسپانیا

انسیمادا

۳ قاشق  چایخوری  پودر خمیر مایه ساده
۱  لیوان  شیر
۴  عدد  تخم مرغ  درشت
۱۸۰  گرم  شکر
۲۰۰  گرم  پودر  شکر
۷۵۰  گرم  آرد
۱  استکان  روغن  مایع
۱  استکان  کره  ذوب  شده
شیر  را  کمی  گرم  کنید.  به  شیر  ولرم  پودر  خمیر  مایه  را  افزوده  بوسیله  قاشق  هم  بزنید  تا  در  شیر  حل  شود.  بگذارید  خمیر مایه  عمل  بیاید.
نصف  آرد  را  در ظرفی  که  گنجایش  ورز  دادن  خمیر   را  داشته  باشد  ریخته  شیر  حاوی  خمیر مایه  را  به  آن  اضافه  کنید.  اینجا  دیگر  باید  از   دستانتان  کمک  بگیرید  خوب  خمیر   را  ورز  دهید.  روی  خمیر  را  پوشانده  در  محیط  گرم  قرار  دهید. تا  بمدت  یک  ساعت  ور  بیاید.  در این فاصله  تخم مرغ ها  را  از  یخچال  بیرون  آورده  در  محیط  آشپزخانه  قرار  دهید. بعد  از   مدت   زمان  تعیین  شده  خمیر دیگر  ور  آمده  است  یکی  بعد از  جذب  دیگری  تخم  مرغ ها را  به  خمیر  افزوده  در  انتها  شکر  و  بقیه  آرد  را  اضافه  کنید  مرتب  ورز  دهید  تا  خمیری  نچسب  بدست  آید. روی  خمیر  را  پوشانده ۳۰ الی۴۰  دقیقه  دیگر  بگذارید  استراحت  کند.
روی  میز  آرد  پاشیده  خمیر  را به ۱۸  قسمت  مساوی  تقسیم  کنید.  یا  اگر  میز  بزرگ  و تمیزی  داشتید  خمیر  را  درسته  بوسیله  وردنه  باز  کنید  که  کار  بسیار  مشکلی  است.  پس  خمیر  را  به  شیوه  معمول  در  اندازه های  کوچک  به  ضخامت نان  لواش  بوسیله  وردنه  باز  کنید.  کره  و  روغن مایع  را  با  هم  مخلوط  کرده  سطح  خمیر  را  بوسیله  برس  چرب  کرده  لواش  را  رول  کنید.

انسیمادا
قالب گرد  یا  سینی  فر  را چرب  کرده  اولین خمیر  رول  را  درست  در  مرکز  ظرف  حول  محور  خود بپیچید. بقیه  لواش های  رول  شده  را  نیز  دور خمیر  اول  بپیچید.  یکی  بعد از  دیگری  تا  خمیر  تمام شود.
بگذارید  بمدت  ده  دقیقه  دیگر  خمیر  استراحت  کند.  سپس ظرف  را  در  فر  از  قبل  گرم  شده  با درجه  حرارت  ۱۸۰  قرار  دهید  تا  روی  نان  شیرینی  طلایی  شود.
روی  نان شیرینی  پودر شکر  پاشیده  همراه  چای  سرو کنید.

نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی باذکر منبع* کافه ترک* مجاز است.

درباره‌ی cafeturk