آخرین خبرها
خانه / آشپزی / خوراک یونانی موساکای بادمجان

خوراک یونانی موساکای بادمجان

موساکای بادمجان
۳ الی۴  عدد بادمجان
۲  قاشق  غذاخوری  روغن مایع
نمک،  فلفل سیاه
مواد لازم قسمت گوشتی
۲۵۰  گرم گوشت چرخ کرده
۱  عدد پیاز
۳  الی  ۴  حبه  سیر
نمک،  فلفل
مواد لازم سس بشامل
۲  قاشق غذاخوری  آرد
۲  لیوان  شیر
۲  قاشق  غذاخوری  کره
نمک
بادمجان ها  را  پوست  گرفته  بشکل  ورقه های  باریک  بلند  ببرید.  و  در آب پر از نمک  قرار  دهید بعد  از  نیم  ساعت  آبکش  کرده  بادمجان ها  را  بوسیله  دستمال  کاغذی  مخصوص  آشپزخانه خشک  کنید.  در  روغن   سرخ  کنید.
پیاز   را  رنده  درشت کرده  با  روغن  سرخ  کنید. به  آن  گوشت  چرخ کرده  را  اضافه  کرده  به سرخ کردن ادامه دهید.  وقتی  رنگ  گوشت  تغییر  کرد.  به  آن  رب  گوجه فرنگی  و  نمک،  فلفل  را اضافه کرده  زیر  ظرف  را  کم  کنید.  تا  به  آرامی  بمدت  ده  دقیقه  بپزد.  اگر  به  نظرتان خشک رسید.  نصف  فنجان  آب  گوشت  یا  آب  داغ  اضافه  کنید. وقتی  مواد  گوشتی  یکپارچه  شده  به اصطلاح  جا  افتاد.  ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید.
کره  را  در  ظرف  دیگری  ذوب  کرده  به  آن  دو  قاشق  آرد  را  اضافه  کنید.  مرتب  هم  بزنید  تا  با حرارت  متوسط  بوی  خامی  آرد  گرفته  شود.   سپس  شیر  سرد  را  کم کم  به  آرد  اضافه  کنید. مراقب  باشید سس خراب  نشود!  چون  به  سرعت  آرد  گلوله  میشود پس مرتب  هم  بزنید.  نمک  و در صورت  لزوم  مقدار  اندکی  فلفل  اضافه  کنید.  وقتی  سس  به  غلظت  فرنی  رسید. ظرف  را  از روی  حرارت  بردارید.
ظرف  پیرکس  را  چرب  کرده طبقه  اول  بادمجان ها  را  روی  ظرف  بچینید.  روی  بادمجان  مایه  گوشتی  را  ریخته  پهن  کنید.  روی  مایه گوشتی  ردیف  دوم  بادمجان ها  را  بچینید.  اینکار  را انقدر  ادامه  دهید  تا  موادتان  تمام  شود.  روی  آخرین  طبقه  سس  بشامل  را  ریخته  ظرف  را  در فر  از  قبل  گرم  شده  با  درجه  حرارت  ۱۹۰  قرار  دهید.  تا  روی  مواد  کمی  طلایی  شود. خوراک  را  گرم  سرو  کنید.
نوش جان
تهیه و ترجمه cafeturk.ir
کپی  با  ذکر  منبع *کافه ترک* مجاز  است.

درباره‌ی cafeturk