آخرین خبرها
خانه / آشپزی / بين الملل / کرواسان/ نان شیرینی فرانسوی

کرواسان/ نان شیرینی فرانسوی

کرواسان
۵۰۰ گرم آرد
۲۱  گرم  پودر خمیر مایه معمولی
۵۰  گرم مارگارین
۱   لیوان  شیر  ولرم
۲   قاشق مربا خوری شکر
۲   عدد تخم  مرغ
۲   قاشق  مربا  خوری نمک
۵۰  گرم مارگارین( جهت مالیدن بین خمیر)
۱   عدد زرده  تخم مرغ

شیر  را گرم  کرده  به  آن  شکر  و پودر  خمیر  مایه  را  اضافه  کنید  آنقدر  هم  بزنید  تا  هر  دو  در شیر  حل  شوند.
پانصد  گرم  آرد  را  در ظرفی  که  گنجایش کل  مواد  را  داشته  باشد  ریخته  در  مرکز  آن  گودال  کوچکی  ایجاد  کنید.  شیر  حاوی  پودر  خمیر  مایه  را  در  گودال  وسط  آرد  ریخته  ده  دقیقه  بگذارید  به  همان  حال  بماند  سپس  بقیه  مواد  به  غیر  از  نصف  مارگارین  و  زرده  تخم  مرغ  را  به  مخلوط  آرد  افزوده  آنقدر  ورز  دهید  تا  خمیری  نچسب  و  صاف  بدست  آید.
روی  ظرف  سلفون  کشیده  به  مدت  نیم  ساعت  در  مکان  گرمی  قرار  دهید.   وقتی  حجمش  دو برابر  شد  خمیر  آماده  است.
روی  میز  آرد پاشیده  خمیر  را  رویش  قرار  دهید  بوسیله  وردنه  خمیری   به  قطر  ۱/۵ سانتی  متر  به  شکل  مربع  باز  کنید.
سطح  خمیر  را  در  ذهنتان  به  سه   قسمت  مساوی  تقسیم  کنید روی   قسمت  راست  پنجاه  گرم  مارگارین  را مالیده  خمیر  را  تا  کنید. روی  خمیر   سلفون  کشیده  ده  دقیقه   در  یخچال  قرار  دهید.
خمیر  را  یکبار  دیگر   روی  میز  قرار  داده   بوسیله  وردنه   باز کنید  تا  کرده  رویش  را پوشانده  در یخچال  قرار دهید.
بعد از  ده   دقیقه  خمیر  را  برای  آخرین  بار  روی  میز  آرد  پاشی  شده  به قطر  نیم  سانتی  متر   به  شکل  مربع  باز کنید.
خمیر  را  به  شکل  مثلت  هایی   با  بلندی   ۲۵  الی  ۳۰ سانتی  متر  و  کف  افقی   ۱۰ سانت  ببرید.
خمیر   را  از  کف  پهن  آن  رول  کنید  تا  وقتی  به انتها  رسید  قسمت  باریکش  به  مرکز  برسد.
روی  سینی  فر  کاغذ  روغنی  پهن  کرده   خمیر  آماده  شده  را  با  فاصله  از  هم  بچینید.  بگذارید  ده   دقیقه  دیگر  استراحت  کند.
بوسیله  برس   روی  نان ها   زرده  تخم  مرغ  مالیده  در  فر  از  قبل  گرم  شده  با  درجه  حرارت  ۲۰۰  قرار  دهید  تا بمدت  ۱۵  دقیقه  بپزد. بعد از  خنک  شدن رویش  پودر  شکر  بپاشید.

فوت  کوزه گری کافه ترک  به مخاطبان عزیز  تنها نکته  باقی  مانده این است  کرواسان  درست  مثل  شیرینی  دانمارکی  کره یا مارگارین  زیادی  می طلبد  آنهم  برای  هزار لا شدن  خمیر  است شما  در هنگام تا کردن  خمیر  اگر از مقدار بیشتری  مارگارین  استفاده  کنید  طبیعتا  بهتر  خواهد  بود  اما  برای  سلامتی مضر است و اینکه  خمیر   قبل  از  پخت  هر چقدر بیشتر  بماند  بعد از  پخت  نرم تر  خواهد  بود.   در  تهیه  نان  و  شیرینی  همیشه از  مواد  کاملا تازه  و  مرغوب  استفاده  کنید.  چون  تاثیر  این دو  در  کیفیت  نهایی  خوراک  یا  کیک  و  شیرینی  به  خوبی نمایان  میشود سلامت  شاد  باشید.
تهیه  و ترجمهcafeturk.ir
کپی باذکر منبع* کافه ترک *  مجاز است.

درباره‌ی cafeturk