آخرین خبرها
خانه / آشپزی / گولاش

گولاش

گولاش

۵۰۰ گرم  گوشت قرمز
۲   قاشق غذا خوری روغن مایع
۱   قاشق غذاخوری  کره
۱۰ الی  ۱۵  عدد  پیاز  شارلوت  ریز
۳  حبه سیر
۲  عدد هویج
۲  عدد سیب زمینی
۱  قاشق  غذا خوری  رب  گوجه  فرنگی
۳ لیوان آب  جوش
نمک +   فلفل سیاه
گوشت  را  مکعبی  درشت  خرد کرده  به  همراه  روغن  مایع  تفت  دهید  اول  با  شعله  زیاد  وقتی  شروع  به  سرخ  شدن  کرد با  شعله  کم  درب  ظرف  را  بگذارید تا  کم کم  با  آب  خودش  پخته سرخ  شود.
پیاز  های کوچک  را  پوست  گرفته  دو نیم  کنید.  سیب زمینی و  هویج  را  هم  پوست گرفته  مکعبی درشت  خرد  کرده  به  همراه  پیاز  روی  گوشت  در حال  سرخ  شدن  بریزید  به مواد تان  کره،  رب  گوجه فرنگی،  سیر درسته  پوست  گرفته  اضافه  کرده  در آخر  آب  جوش،  نمک و فلفل  را  بیفزاید  درب  ظرف  را  بگذارید  تا  بمدت  سی دقیقه  گولاش  با  شعله  کم  کاملا  بپزد.

گولاش

نان  همبرگر  را  چند  دقیقه  در  فر  قرار  دهید  تا  کمی  برشته  شود  سر  نان  را  دایره ای  بریده  بدون آنکه  دیواره های  داخلیش  را  سوراخ  کنید. مغز  نان  را  خارج  کرده  یک  دقیقه  قبل  از  سرو  از  گولاش  پر  کرده  سرو  کنید.
نوش جان
تهیه و ترجمهcafeturk.ir
کپی با ذکر  منبع * کافه ترک* مجاز است.

درباره‌ی cafeturk