آخرین خبرها
خانه / شیرینی پزی / دسر / دسر ترايفل انار

دسر ترايفل انار

ترايفل

۱ پيمانه انار دان شده

کيک اسفنجى شکلاتى

۱ بسته ژله انار

۳۰۰ گرم خامه قنادى

مواد لازم کرم

۳  قاشق غذاخورى پودر کاستارد

۲  پيمانه شير

۸  قاشق غذاخورى شکر

کيک  اسفنجى  را  به  اندازه  مکعب هاى  کوچک  بوسيله  چاقو  خرد  کنيد.  ژله  انار  را طبق  دستور  پشت  پاکت  آماده  کرده  در  يخچال  قرار  دهيد تا ببندد.

پودر  کاستارد  را  با  شکر  مخلوط  کرده  به  آن  شير  را  اضافه  کنيد.  ظرف  را  روى حرارت  قرار  دهيد  تا  غليظ  شده  به  شکل  فرنى  در  آيد.

ظرف  شيشه اى  پايه دارى  را  انتخاب  کرده  ابتدا  مقدارى  کيک  اسفنجى  کف  ظرف بريزيد.  خامه زده شده  را  بوسيله  قيف  خامه زنى  يا  قاشق غذاخورى  روى  کيک اسفنجى  قرار  دهيد.  ژله  را  از  يخچال  بيرون  آورده  خرد  کنيد  يک  رديف  ژله  و انار  روى  خامه  بگذاريد.  يکبار  ديگر  کيک  اسفنجى  روى  مواد تان  بچينيد  رويش اينبار  کرم  کاستارد  بريزيد.  ژله  و انار  بپاشيد.  اين  عمل  را  آنقدر  تکرار  کنيد.  تا موادتان  تمام  شود  لايه  آخر  بايد  خامه  و  انار  باشد.  ترايفل  را  حداقل  سه  ساعت در  يخچال  بگذاريد  سپس  سرو  کنيد.

نوش جان

انحصارىcafeturk.ir

کپى باذکر منبع* کافه ترک* مجاز است.

درباره‌ی cafeturk