آخرین خبرها
خانه / آشپزی / نان پنيرى

نان پنيرى

نان پنيرى

۱ استکان خامه

۱ استکان روغن مايع

۲ استکان شير

۲ عدد  تخم مرغ( سفيده ها براى داخل خمير، زرده جهت ماليدن روى خمير نان)

۱ قاشق مربا خورى نمک

۳ قاشق مربا خورى شکر

۲۰ گرم پودر خمير مايه

۱۰ الى ۱۲ استکان آرد

مواد لازم روى نان

پنير،  زيتون،  فلفل سبز

 

خامه،  شير،  روغن مايع  را  در  ظرف  ريخته  روى  حرارت  قرار  دهيد  تا  کمى گرم  شود.  سپس  از  روى  حرارت  برداشته،  زرده تخم مرغ،  شکر،  نمک،  پودر خمير مايه را به آن افزوده بوسيله يک قاشق در شير حل کنيد. آرد  را  کم کم  به  مواد  مايع افزود  ورز  دهيد. تا خميرى  صاف  و  نرم  بدست  آيد.

نان پنير، زيتون، فلفل

روى خمير را پوشانده بگذاريد يک ساعت استراحت کند.

از  خمير  چانه هايى  به  اندازه  نارنگى  جدا  کرده  کف  دست  گرد  کنيد.  دستتان را با روغن مايع چرب کرده بوسيله انگشتانتان خمير را به اندازه نعلبکى بازکنيد.  روى خمير پنير،  فلفل،  زيتون  قرار  داده  کمى فلفل نمک بپاشيد. روى  سينى  فر  بچينيد. يک  قاشق  مربا خورى  خامه  را  با  زرده  تخم مرغ  مخلوط  کرده  بوسيله  برس  به اطراف  خمير  بماليد. کنجد  و خرفه  پاشيده،  خمير  را ۱۵ ديگر  بگذاريد. استراحت کند.

فر  را  از  قبل  با  درجه  حرارت  ۲۱۰ روشن  کنيد  تا داغ شود. سينى  را  در  فر قرار  دهيد  تا  نان ها  طلايى  شده بپزند.

نوش جان

تهيه و ترجمهcafeturk.ir

کپى  با ذکر منبع * کافه ترک* مجاز  است.

سوپ خوشمزه دال عدس ezogelin/ مخصوص شبهاى پاييز

سوپ گوجه/ خوشمزه دلچسب

سوپ کوفته ريزه

درباره‌ی cafeturk

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*