آخرین خبرها
خانه / آشپزی / کوردون بلو/ مرغ

کوردون بلو/ مرغ

کوردون بلو

۴۰۰ گرم سينه مرغ

۸  ورق  ژامبون گاو

۸  ورق پنير  پارمزان

۲ ليوان  آرد  سوخارى

۲ عدد  تخم مرغ

نمک،  فلفل سياه

۲  عدد هويج

۱  استکان  نخود سبز

۲  عدد سيب زمينى

 

سينه  مرغ  را  با  ته ليوان  يا  گوشت کوب  بين  دو سلفون  گذاشته بکوبيد تا نازک شود.

روى  مرغ  نمک  و  فلفل  پاشيده،  پنير  پارمزان  و  ژامبون  را  رويش  در  يک خط  چيده  سينه مرغ  را  رول کنيد.

براى  اينکه  باز نشود   چهار  طرفش  را  بوسيله  خلال  دندان  بسته  وسط فويل قرار داده  شکلات  پيچ  کنيد.( هر  عدد  از  مرغ هاى  رول  شده  را  وسط  يک  تکه فويل گذاشته  اينبار  انگار  که  ميخواهيد  ساندويچ  درست کنيد  فويل  را  دورش پيچيده دو  سرش  را  محکم  کنيد)

آب را جوش آورده، همه را داخل آب جوش قرار دهيد تا بپزند.

حدودا  نيم  ساعت  زمان  لازم  است  که  مرغ  بپزد.  بوسيله  انبر فلزى  سالاد يا ملاقه  تورى  فويل ها  را  از  آب  جوش  خارج کرده  بگذاريد  سرد شوند.  مرغ  را از پوسته  آلمينيوميش  خارج  کنيد. خلال  دندان ها را  از  مرغ  بيرون بکشيد.

تخم مرغ ها را بوسيله چنگال بزنيد تا مخلوط شوند.  مرغ را اول  به  تخم مرغ آغشته  کرده  سپس  در  آرد  سوخارى  بغلتانيد.  در  ظرف  چيده بگذاريد دو ساعت در يخچال  بماند.

روغن مايع  را  در  ظرف  ريخته  بگذاريد  کاملا  داغ  شود.  مرغ ها را  در  روغن سرخ کرده روى  حوله  کاغذى  قرار  دهيد  تا  روغن  اضافه اش  کشيده  شود.

هويج،  سيب زمينى،  نخود  سبز  را  جداگانه  بپزيد.  بعد  از  پخت  در صورت تمايل بمدت  کوتاهى  همراه  کره  تفت  دهيد  در  غير  اينصورت  مواد  پخته  شده  را  در  کنار کوردون بلو  سرو کنيد.

نوش جان

تهيه و ترجمهcafeturk.ir

کپى با ذکر منبع*کافه ترک*مجاز است.

خوراک مرغ/تند و ادويه اى

خوراک بال مرغ

درباره‌ی cafeturk

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*