آخرین خبرها
خانه / آشپزی / بين الملل / کيک براونى

کيک براونى

کيک براونى

۱ ليوان کره ذوب شده

۱ ليوان شکر

۲ قاشق مربا خورى وانيل شکرى

۳ عدد تخم مرغ

سه چهارم ليوان آرد

نصف ليوان پودر کاکائو

يک دهم قاشق مربا خورى نمک

نصف قاشق مربا خورى بکينگ پودر

۱ ليوان بادام يا گردوى نيم کوب

فر  را  با  درجه  حرارت  ۱۷۵  روشن  کنيد  تا  کاملا  داغ  شود.

کره را  همراه  شکر  آنقدر  بزنيد  تا  حجم  پيدا  کند.  به  آن  وانيل  را  اضافه کنيد.  تخم مرغ ها  را  يکى  بعد  از  مخلوط  شدن  ديگرى  به  مواد  کره اى بيفزاييد.

آرد،  بکينگ پودر،  نمک  و پودر  کاکائو  را  چند  بار  الک  کنيد.  در  چند  مرحله به  مواد  کره اى  اضافه  کرده  به وسيله  ليسک  مخلوط  کنيد.  در  آخر  گردوى خرد  شده  را  افزوده  به  آرامى  هم  بزنيد.

قالب  ۲۳ در ۲۴  را  چرب  کنيد.  خمير کيک  را  در  قالب  ريخته  در  طبقه  وسط ۲۰ الى۲۵ دقيقه  بگذاريد  بپزد.

روى  کيک  را  با  سس شکلات،  پودر شکر  يا  ميوه تزئين  کنيد.

نوش جان

نکته. براى  طرح  انداختن  همانند  عکس  کافيست  تکه  پارچه  گيپور  را  شسته خشک  کنيد. و آنرا  روى  کيک  که  سطحش  خشک است  انداخته  و  رويش  پودر  شکر  الک  کنيد.  بعد  به  آرامى  گيپور  را  از  روى  کيک  بلند  کنيد.

تهيه و ترجمهcafeturk.ir

کپى با ذکر منبع* کافه ترک* مجاز است.

باقلواى محلبى/بورک لاز

باقلواى هلال ماه

باقلوا

درباره‌ی cafeturk

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*