آخرین خبرها
خانه / آشپزی / بين الملل / سالاد والدورف

سالاد والدورف

CYMERA_20151028_140837
۱ عدد کاهو
۱ عدد سيب ترش
۳ عدد ساقه کرفس
۱ استکان کشمش سياه
۱ استکان گردو
۱ قاشق غذاخورى سس مايونز
۱ قاشق مربا خورى سس خردل
نصف ليمو شيراز
نمک

سيب را شسته دونيم کنيد. هسته و چوبش را خارج کرده باريک بلند شبيه هلال ماه ببريد.براى اکسيد نشدنش کمى آبليمو روى سيب بريزيد.
کاهو و کرفس را شسته خرد کنيد. همراه سيب در ظرف بزرگى خوب مخلوط کنيد.
سس مايونز، نمک، آبليمو، سس خردل را مخلوط کرده روى سالاد بريزيد. گردو و کشمش را روى سالاد پاشيد سرو کنيد.
نوش جان
تهيه و ترجمهcafeturk.ir
کپى با ذکر منبع*کافه ترک*مجاز است.

سلطان صورتى/سالاد کلم بنفش

سالاد زيتون و گردو

سالاد شويد

درباره‌ی cafeturk

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*